školská 28

komunikační
prostor

Toto je archivní stránka ukončeného projektu z roku 2016.
This is an archived web site for a project that ended in 2016.
 
Hlavní Galerie

Tactus 2007

Hmatové knihy
30.11.8.12.
Čt 29.11. - 18:00

Výstava knih pro děti a mládež z první české soutěže hmatově ilustrovaných knih pro nevidomé Tactus.cz. Kromě soutěžních knih budou vystaveny i další české i zahraniční hmatové knihy a hmatově upravené společenské hry pro nevidomé. Přijďte si sáhnout na knížky a zahrát si poslepu!
Vernisáž výstavy spojená s vyhlášením vítězných knížek se uskuteční ve čtvrtek 29.11. v 17 hodin. Výstava bude otevřena od pátku 30.11. do soboty 8.12., a to denně kromě neděle od 11 do 17 hodin, pro mateřské a základní školy nebo skupiny možno telefonicky domluvit dřívější otevření (774 240 131). Zkušení průvodci pomohou také nevidomým návštěvníkům si výstavu co nejlépe užít!

Po skončení výstavy budou soutěžní knihy věnovány do půjčovny Knihovny pro nevidomé K.E.Macana a Asociace rodičů a přátel dětí nevidomých a slabozrakých.
Soutěž i výstava probíhají díky grantu Nadačního fondu ČRo ze sbírky Světluška a podpoře Asociace starožitníků. Organizátory jsou Sdružení Hapestetika, Asociace rodičů a přátel dětí nevidomých a slabozrakých a Středisko rané péče SPRP Praha.
Ve spolupráci s o.s. DEAI/setkání.

Obraz: Kristýna Adámková – z knihy "Rozmanitosti"

Kristýna Adámková - z knihy "Rozmanitosti"