školská 28

komunikační
prostor

Toto je archivní stránka ukončeného projektu z roku 2016.
This is an archived web site for a project that ended in 2016.
 
Hlavní Galerie

GH Yeoh

Super*Nature
5.1.15.1.
Čt 4.1. - 19:00

Nový designový projekt člena novozélandské umělecké skupiny The Hyperthesis Visual Lab, který je do konce ledna hostem mezinárodního programu tvůrčích rezidencí v Otevřených ateliérech v Dolních Počernicích. Tvorbu skupiny the Hyperthesis Visual Lab, kterou spolu s GH Yeo tvoří další dva umělci Linyew a Debbie, charakterizuje reflexe vztahu člověka, přírody a moderních technologií. Všichni žijí a pracují ve Wanganui na Novém Zélandu. Pocházejí z různých oborů počínaje grafickým designem, fotografii až po digitální média.

Jejich společné práce získaly řadu ocenění a byly představeny na mnoha výstavách. Za interaktivní instalaci Shifting Nature obdrželi cenu Innovation Award na Novém Zélandu a byla uvedena na mnoha mezinárodních výstavách, mj. IdN Fresh v Singapuru, Graphite 2003 v Melbourne a 2004 ISEA v Helsinkách.

Soubor 15 velkoformátových digitálních fotografiíí, které Yeoh představuje na výstavě Super*Nature, vznikalo hravým procesem abstrahování přírodních forem k hranici maximální jednoduchosti a čistoty.

GH Yeoh

About the Artist