školská 28

komunikační
prostor

Toto je archivní stránka ukončeného projektu z roku 2016.
This is an archived web site for a project that ended in 2016.
 
Koncert

Richter&syn

Koncert
St 26.11. - 20:30

Richter&syn je mobilnější odnož skupiny Richter band. Věnuje se kombinaci elektronické hudby (CD přehrávače, sekvencer a počítač) s el.kytarou. Výsledkem je směs - velmi široká škála hudebních stylů a prvků určených především k pozornému poslechu. Věnuje se především nahrávání a příležitostně vystupuje veřejně.

Pavel Richter – hraje na el.kytaru a další různé nástroje. Účinkoval v mnoha skupinách a projektech na naší alternativní scéně od roku 1975 např.Elektrobus, Stehlík, Švehlík, MCH band,  Janota,Richter& Fidler, Richter band, Dunaj, Santus Musicus, Wooden Toys, Jana Koubková&Guru band, Richter band & Feng-yün Song, Richter&Chadima. Dále spolupráce se Ctiborem Turbou, divadlem Kolotoč resp. Pražskou pětkou a slovenským režisérem Milošem Karáskem (hudba k div.inscenacím Peron, Aupair, Záverčná a Štvrté želanie. Složil a nahrál hudbu ke třem celovečerním filmům a mnoha dokumentárním.

Jonáš Richter - hráč na CD přehrávače, zpěvák a kytarista. Studuje Institut tvůrčí fotografie FPF Slezské university v Opavě. Věnuje se také experimentálnímu videu.

richter