školská 28

komunikační
prostor

Toto je archivní stránka ukončeného projektu z roku 2016.
This is an archived web site for a project that ended in 2016.
 
Screenlab

Napalmed / Vj Melodyha

A-v performance, křest MC
Čt 17.2. - 20:30

Kultovní mostecká industriálně-noisová skupina Napalmed ve spolupráci s VJ Melodyhou (Klára Doležálková) připravila zvláštní audiovizuální set pro galerii Školská 28, kde se obejde bez noisových erupcí a výkonných zesilovačů. Živý set, který se zároveň koná u příležitosti vydání MC na labelu Ascarid Records, zahrají Napalmed s na míru vytvořeným živým videem VJ Melodyhy.

Napalmed po letech cestování zvukovými vesmíry přistál na přechodnou dobu na planetě XQX (Xtreme freaQency elecroniX). Pro vystoupení ve Školské si kapela připravila program kombinující elektro-akustické výpady na obývákové úrovni. Předvede kombinaci jednotlivých segmentů, jež snad budou spojeny v jakousi aurální matérii. Bude využito rozličných materiálů, zařízení a postupů. Skupina je si jista, že jakékoli příspěvky a reakce návštěvníků nemohou produkci nikterak zkazit, ba právě naopak. Nepůjde tedy o umlčení posluchačů jak je běžné na klubových koncertech.

VJ Melodyha je výtvarnice, performerka a hudebnice pracující na různých mediálních platformách. Její práce je částečně inspirována tradičními tanečními technikami, natáčí videa, věnuje se kresbě, animaci, ve výsledku nabývá její tvorba různých podob kombinovaných médií. Často uplatňuje principy found-footage, pracuje improvizovaně s nalezeným materiálem.

Vstupné: 80 Kč – Snížené: 50 Kč