školská 28

komunikační
prostor

Toto je archivní stránka ukončeného projektu z roku 2016.
This is an archived web site for a project that ended in 2016.
 
Prezentace

Prezentace studia Oficina - Český media design

V rámci Rodchenko 120 Fest
Pá 9.12. - 14:00

5. prosince 2011 uplyne 120 let od narození Alexandra Rodčenka. Právě v tento den bude v Praze zahájen 2. Týden ruského designu - Rodchenko 120 Fest.

V rámci Rodchenko 120 Fest proběhne prezentace studia Oficina.

Zaměřením multidisciplinárního studia Oficina je tvorba kreativních návrhů spojených s typografií v oblasti motion designu a grafického designu. Podstatnou částí tvorby studia je také krátkometrážní film, TV spoty, filmové titulky, animace, ilustrace, tvorba identity a filmová a televizní produkce. Ve své práci se snaží hledat řešení, která otevírají prostor pro další vývoj a jsou inspirující pro uživatele. Za zpracování vizuální podoby televizní stanice Prima COOL získala Oficina v roce 2009 Cenu veřejnosti v rámci Výročních cen Czech Grand Design a se stejným projektem studio obsadilo na evropském festivalu Promax BDA, jenž je přehlídkou evropské televizní tvorby, dvě stříbrná místa (Best logo a Best programme branding). V letošním roce Oficina získala zlatou příčku na celosvětové úrovni této soutěže v kategorii Logo design network/channel all media.

Představiteli studia jsou Marek Cimbálník (Ateliér grafického designu VŠUP 2002 ) a Lukáš Fišárek (Ateliér animace VŠUP 2000).

Prezentace studia Oficina - Český media design

Další fotografie