školská 28

komunikační
prostor

Toto je archivní stránka ukončeného projektu z roku 2016.
This is an archived web site for a project that ended in 2016.
 
Vánoční bazar

Vánoční bazar

knižní a design miniveletrhbazarblešák
13.12.15.12.

Návštěvníci knižního a design miniveletrhbazaru se mohou seznámit s publikacemi, katalogy, projekty malých nakladatelství, uměleckými tiskovinami a současným designem. Zveme všechny zájemce - malá knihkupectví, vydavatelství, vydavatele artist book nebo i jednotlivé autory- aby se k našemu bazaru přidali. Pokud máte chuť využít nabídky (prostory nabízíme bezplatně) a zúčastnit se Vánočního knižního bazaru, kontaktujte nás na horak@tranzit.org, dana@skolska28.cz, tomashruza@gmail.com.

Součástí bazaru je křest CD Milana Guštara, křest knihy "Observer" Jana Poupěte a Jana Nováka, koncert Jamieho Drouina, dílna pro děti a rodiče Antonína Tomáška, instalace Imagograf koncert Ladi Gažiové, večírek s tombolou, projekce filmů a čtení v režii redakce A2.

Jednotlivé akce se konají v prostorách Artmapa, Tranzit Display, Fotograf Gallery, Dílna Antonína Tomáška a Galerie Školská 28.

K organizaci a často kladeným dotazům:
Bazar se uskuteční současně ve 3 prostorách - galerie Tranzitdisplay (Dittrichova ul.), Galerie Školska28 a Artmap Office (dvě posledně zmíněné jsou prostory sdílející dvorek ve Školské ul. domu č.p. 28). Výběr do Galerie Tranzitdisplay je kurátorován a z došlých nabídek vybírá rada TD. Bazar se zde koná dva dny - v pátek a sobotu. Pro účast v TD zasílejte, prosím, své návrhy na adresu: Ondřej Horák .

Galerie Školská se naopak rozhodla ponechat první ročník Vánočního bazaru otevřený všem - bazar se koná ve čtvrtek od 15 do 19, v pátek a sobotu od 13 do 19h. Nabídka je omezena pouze prostorovými možnostmi Galerie Školská 28 a ArtMap Office (ArtMap Office - zde je organizace v režii Tomaše Hruzy ). O umístění vašeho "stánku" bude rozhodnuto na místě podle témat a preferencí.

V sousedící Fotograf Gallery se uskuteční bleši trh, na který jste rovněž zváni. Více info bude zveřejněno na stránkách http://fotografgallery.cz/.

Je možne mít prezentaci zároveň v Tranzitdisplay a zároveň i ve Školské. Na místech budou k dispozici jednoduché stoly a naš služební dozor, ale očekáváme, že prezentovat, případně prodávat budete sami. Netrváme na účasti po celou dobu konání bazaru. Pokud budete mít čas jen jeden den. přijďte! Vzhledem k organizační a personální kapacitě nebudeme (alespoň ve Školské) pořádat žádný doprovodný program (čtení, prezentace atd) mimo ten, který je již připraven. Před zahájením bazaru budeme ve Školské od 10h a můžete přinášet předměty během celého dne. Upozorňujeme na to, že u galerie není možnost parkování, nejbližší placené parkoviště je na Karlově náměstí.

Těšíme se na Vás!

Svařák, zázvorový čaj s medem, dýňová polévka.

Program bude doplňován.

Pořádají: Galerie Školská 28, Artmapa, Fotograf Gallery, Antonín Tomášek, Tranzit Display, A2.


Odkazy

Nakladatelství DharmaGaia | Nakladatelství Dauphin | Nakladatelství Lipnik | Nakladatelství Rubato | Nakladatelství dybbuk | A2 | Tvůrčí psaní | Papelote | Vydavatelství mýtina

Vánoční bazar

Další fotografie 

Vánoční bazar
Vánoční bazar
Vánoční bazar
Vánoční bazar
Vánoční bazar
Vánoční bazar