školská 28

komunikační
prostor

Toto je archivní stránka ukončeného projektu z roku 2016.
This is an archived web site for a project that ended in 2016.
 
Koncert

Laura Luna "Isolarios" křest

St 27.8. - 20:00

Laura Luna de Castillo je mexická multimediální umělkyně studující v Praze. Intimní imaginární atmosféry vytvaří komponováním a dalším experimentováním se zvukem. Baba Vanga vydává její debut Isolarios.

"Začala jsem experimentovat se zvukem a hudbou asi před rokem po zkušenostech, které mě prostřednictvím zvuku přivedly k intenzivnějšímu vnímání vzpomínek a vyprávění," konstatuje Laura de Castillo. "Nejdříve jsem začala pozorně naslouchat okolnímu prostředí a nahrávat jej čímkoliv, co jsem měla k dispozici, tj. zvuky, které ve mě vyvolávaly emoce a fragmenty vzpomínek. Později, když jsem objevila bohatost, tóny a nepatrné změny ve zvuku, jsem začala vytvářet své vlastní zvuky a kompozice, které popisovaly to, co jsem měla ve svých představách určitých duševních scén a příběhů."

Kazeta oficiálně vyšla 18.8.2014 a bude také k dispozici v galerii Školská 28.

http://babavanga.bandcamp.com/album/laura-luna-i...

,618▲ je projekt hudebníka a scénografa jménem Karole Filo. Jeho debut Pentaleatori, vydaný on-line, byl ušitý z nepřeberného množství zvukových skic.

Pět skladeb, pojmenovaných dle pěti svazků Pentateuch, se rytmizují pod vrstvami zvlněných frekvencí a smyčkami syntezátorových melodií. Jejich zvuková palety a kompozice oživují vzpomínky na experimentální elektroniku ranných 90. let, zejména IDM.

http://0-618.bandcamp.com/

!!! ZAČÍNÁME PŘESNĚ VE 20:00, PROSÍM PŘIJĎTE VČAS !!!

Další fotografie 

Performance by Laura Luna
Performance by Laura Luna