školská 28

komunikační
prostor

Toto je archivní stránka ukončeného projektu z roku 2016.
This is an archived web site for a project that ended in 2016.
 

Kreaton Music Ports

Koncert

Kreaton Music Ports

Minoo
So 28.11. - 19:00

Koncert polského producenta Minoo v rámci hudebně-vzdělávacího programu Music Ports pro mladé tvůrce se zájmem o elektronickou hudbu.

Profesor Jagellonské univerzity v Krakowě Pawel Pruski alias Minoo je známý svou elektronickou experimentální tvorbou ovliněnou jazzem a hip hopem. Spolupracoval s labely Mad-Hop nebo Asfalt Records a pravidelně uvádí svůj pořad na rádiu OFF Krakow. Pro Music Ports v pop-up studiu ve Školské 28 připravil workshop zaměřený na nové způsoby pojetí živých elektronických setů, například s použitím programu Ableton Live a různých midi kontrolerů (pouze pro přihlášené). Na závěr večera zahraje svůj autorský set, který je veřejný.

Kreaton Music Ports sestává z workshopů a přednášek v Goethe-Institutu a práce v pop-up studiu v Galerii Školská 28 pod vedením českých a německých profesionálů. Podrobné informace o celém projektu, lektorech a přihlášení najdete na www.goethe.de/musicports.

Akci v rámci Kreaton Music Ports pořádá Kreaton a Goethe-Institutut Praha ve spolupráci s Galerií Školská 28.

Kreaton Music Ports

Koncert

Kreaton Music Ports

So 28.11. - 19:00

Concert of polish producer Minoo within the frame of music-educational program Music Ports for young creators with interests for electronic music.

Professor Pawel Pruski, from The Jagiellonian University in Krakow alias Minoo, is known by his experimental electronic production inspired by jazz and hiphop. He cooperated with labels Mad-hop or Asfalt Records and he regularly presents his programme in radio OFF Krakow. For Music Ports in "pop-up" studio in Školská 28 gallery he prepared the workshop focused on new ways of conception live electronic sets, for example by using Ableton Live software and various midi controllers (workshop is only for registered participants).

Kreaton Music Ports includes workshops and lectures in Goethe-Institut and work in "pop-up" music studio in Školská 28 gallery under the direction of Czech and German professionals. For more information about the whole project, lecturers and registration please visit www.goethe.de/musicports.

The event is organized by Kreaton Music Ports, Goethe-Institutut Prague in cooperation with Školská 28 gallery.