školská 28

komunikační
prostor

Toto je archivní stránka ukončeného projektu z roku 2016.
This is an archived web site for a project that ended in 2016.
 

Sdružení Bezdomovci, lidé jako my

Sdružení Bezdomovci, lidé jako my

Pracovní setkání
Út 21.6. - 18:00

Neformální skupina Bezdomovci – lidé jako my hledá nové spolupracovníky, kteří by se aktivně podíleli na projektech informujících veřejnost o bezdomovectví.

Skupinu tvoří profesionálové, kteří se dlouhodobě zabývají lidmi bez domova a chtějí informovat o bezdomovectví bez falešných představ současných mainstreamových médií.

Uvítají nápady na projekty ve veřejném nebo mediálním prostoru, které by pomohly narovnat obraz bezdomovců v očích veřejnosti a vyvolaly širší diskusi.

Chtěli by oslovit ty z vás, kteří mají zkušenosti s uměleckými projekty a zároveň se zajímají o problematiku bezdomovectví, aby jim s kampaní pomohli.

Pokud byste s nimi chtěli spolupracovat, pošlete prosím vaši stručnou představu o povaze spolupráce nebo návrh zamýšleného projektu na e-mail: infobezdomovci@gmail.com

Na setkání v Galerii Školská 28 skupina představí své záměry a proběhne diskuse o možnostech realizací společných projektů.

Děkujeme za Váš zájem!

The Association “Homeless People: People Like Us”

The Association “Homeless People: People Like Us”

Work meeting
Út 21.6. - 18:00

The informal association of social workers focused on the work with homeless people is looking for new collaborators with the art experiences who would like to participate in their activities offering ideas from the art field.

At the meeting in the Gallery Školská 28 the association will present their activities and the discussion on the possibilities of implementing common projects will be held.

If you would like to participate, please come and join us!