školská 28

komunikační
prostor

Toto je archivní stránka ukončeného projektu z roku 2016.
This is an archived web site for a project that ended in 2016.
 
Koncert

No Sugar

Liz Allbee a George Cremaschi, koncert
St 27.5. - 21:00

No Sugar – post-postmodern folk

Hudba dua NO SUGAR je ovlivněna muzikantským zázemím, ze kterého vycházejí oba hudebníci: trumpeta, analogová elektronika a kontrabas. Výsledkem jsou intimní plochy, tvořené free improvizací, klasickou elektronickou hudbou, folkem, a hlukovou hudbou.
Duo NO SUGAR hraje mnoho let v různých seskupeních: Vinnie ’n’ Minnie, Jon Raskin Quartet, Neo-Realist, Moekestra!, sfSound, and Monday Night Abuse, jako doprovod buto tanečníka Ryuzo Fukuhara atd.

http://www.myspace.com/nosugar1

LIZ ALLBEE je mnohostranná hudebnice, její tvorba využívá styly jako současná vážná hudba, improvizace, elektronika, asjská lidová hudba, pop, noise, minimal, free jazz a experimentální rock. Hrála se hudebníky jako jsou Anthony Braxton, Leo Smith, Cecil Taylor, Rova, Hans Grusel, Birgit Uhler, Gino Robair, Yugen Japanese Noh Theater, SFSound, a s členy Caroliner and the Sun City Girls. žije v Oaklandu v Kalifornii.

http://www.lizallbee.net

Kontrabasista George Cremaschi se narodil v New Yorku a studoval zde hudbu. Hraje v mnoha seskupeních v USA i v Evropě. například v triu jazzového saxofonisty Evana Parkera. Spolupracoval například s Cecilem Taylorem, Davem Douglasem, Paulem Lovensem, [Greg Goodman, Matthew Ostrowski, Andrea Parkins, Burkhard Stangl, Mats Gustafsson, Nicolas Collins, Evan Parker, Trinh T. Minh-Ha, Kai Fagaschinski, L? Quan Ninh. Jeho hudba vyšla na labelech jako Apestaartje, Evolving Ear, Black Saint, Leo, Beak Doctor, Emanem, Rastascan, Music & Arts, Nine Winds a 482 Music labels. Žije v Táboře, kde působí jako kurátor v mezinárodním uměleckém rezidenčním centru CESTA.
http://www.cesta.cz/georgecremaschi.htm

Liz Albee

Další fotografie 

George Cremaschi
Liz Albee