školská 28

komunikační
prostor

Toto je archivní stránka ukončeného projektu z roku 2016.
This is an archived web site for a project that ended in 2016.
 
Prezentace

Otevřený ateliér/ Ewa Justka (PL)

elektronická hudba, hardware hacking
25.8.29.8.

Projekt The Sense of Touch hostující umělkyně Ewy Justky se zabývá vzájemným propojením lidských smyslů pomocí zkoumání akustických objektů, integrace akustických a elektronických nástrojů a experimentů se světlem.
Setkat se s umělkyní a vidět rozpracovaný projekt je možno během "otevřeného ateliéru" denně od 17:00 do 20:00 h. V galerii si budete moci prohlédnout i vyzkoušet sadu jednoduchých zvukových elektronických nástrojů, které autorka vytvořila během rezidenčního pobytu a jejich technickou dokumentaci.
Schůzku s umělkyní si můžete domluvit předem na emailové adrese ewajustka@gmail.com.
Ewa Justka je polská umělkyně v oblasti elektronických médií. V současné době žije v Londýně, kde studuje bakalářský obor Sound Arts & Design na London College of Communication. Hlavní oblastí zájmu Ewy Justky je zvuková materialita různých neživých i živých objektů ( lidských těl, částí rostlin, elektronických obvodů, minerálů) a z nich vybudovaných systémů; ve své umělecké práci zkoumá tělesnost těchto objektů prostřednictvím vytváření okamžitých vzájemných interakcí. Vystupuje také jako performerka noise music, vytváří interaktivní zvukové instalace, věnuje se hardware hackingu.
Ewa Justka je hostující umělkyní galerie v rámci programu Visegrad Artist Residency Program - Visual&Sound Arts.

About the Artist 

Další fotografie