Studio ALTA

Ve Studiu ALTA můžete tanec a divadlo sledovat i provozovat, zkoušet nový projekt, přivést děti do pohybových kroužků nebo na dětská představení, potkávat se s přáteli, poznávat nové lidi, pracovat či relaxovat v kavárně.

Holešovické Studio ALTA vzniklo v roce 2007 jako nezávislý prostor pro různé formy nového divadla se specifickým důrazem na současný tanec a pohybové divadlo. Funguje jako ojedinělá platforma spojující profesionální divadlo a zkušebnu s komunitními aktivitami a představeními pro děti. Naše činnost zahrnuje podporu nezávislé umělecké tvorby, prezentace, organizace festivalů a vzdělávání.

V únoru 2015 se navíc Studio ALTA rozrostlo do dvou nových hal, které slouží jako ateliéry, další zkušebna pro soubory „bez domova“ a neformální multifunkční kavárna – váš náhradní obývák. Součástí kavárny je kreativní prostor pro děti se scénografickými prvky, klidová zóna pro pracovní schůzky i výstavní prostor.

Jak se k nám dostanete:

Haly Studia ALTA se nachází v areálu v Bubenské ulici. Vchod do areálu je možný jak z Bubenské 43, tak malým průchodem od Výstaviště hned vedle autobazaru – U Výstaviště 21. Nejbližší spojení: tram 17, 12, 24 zastávka Výstaviště Holešovice.

Po 23:00 je vchod z ulice U Výstaviště uzavřen, používejte prosím vchod z Bubenské.